Flerdagsresor

Polen 6 dagar
Följ med oss på en sex dagars resa till Polen. Njut av två kvällar ombord och fyra heldagar iland. Upplev kulturen, shoppingen och de spännande restaurangerna. 

Dag 1. Vi reser från våra hemorter till Karlskrona, där vi stiger ombord på Stena Lines färja som tar oss till Gdynia. Under resan söderut gör vi stopp för möjlighet att äta/ fika.
Färjan avgår kl. 21:00. Ombord kan du koppla av, äta gott, dansa och umgås med vänner. Passa på att shoppa till fyndpriser ombord.
Dag 2. Frukost intas innan vi anländer till Gdynia kl. 09:15. Här möter vår svensktalande guide upp oss vid terminalen och vi börjar vår färd mot dagens första mål, Stutthof. Här besöker vi det f.d. koncentrationslägret, som numera är ett museum, här får vi en guidad rundvandring genom de bevarade delarna av lägret. Vi fortsätter därefter vår resa mot Warszawa, på vägen stannar vi och äter lunch (förbokad). Väl framme i huvudstaden checkar vi in på det hotell där vi bor två nätter och sedan väntar gemensam middag på hotellet.
Dag 3. Efter frukost möter vår guide upp oss på hotellet och dagen bjuder därefter på sightseeing i Warszawa med buss. Vi ser Gamla stan (kort rundvandring), centrum, gamla gettoområdet och den vackra parken Lazienki. Därefter fri tid i centrum, med möjlighet att äta lunch på egen hand. På kvällen äter vi gemensam trerätters middag på restaurang.
Dag 4. Vi checkar ut från hotellet efter frukost. Vi tar oss nu till Torun, en gammal hansastad med välbevarad stadskärna vid floden Wisla.
Ett världsarv känt som Nicolaus Copernicus stad, men även som pepparkakornas stad. Framme i torun startar vi med gemensam lunch. Vi går sedan en guidad tur i den gamla stadskärnan, torget med Copernicus staty, besök i Mariakyrkan med Anna Vasas grav och vi får även provsmaka stadens berömda pepparkakor mm. Därefter lite egen tid i Torun innan vi reser med Gdansk för inkvartering på hotellet. Gemensam middag på hotellet väntar.
Dag 5. Efter frukost bjuder dagen på rundtur i de tre grannstäderna Gdynia, Sopot och Gdansk. Vi gör en stadsvandring i Gamla Stan i Gdansk där vi bl.a. ser Artushof på närmare håll. Därefter fri tid i Gdansk då man kan äta lunch på egen hand. I Sopot, ”Polens Riviera” får vi se kurorten på närmare håll tillsammans med vår guide då vi tar en strandpromenad fram till Kurplatsen. Där finns det även tid för fika på egen hand innan vi beger oss mot Gdynia. I Gdynia finns massor av shopping och vi ges tid att besöka ett av köpcentrumen innan hemfärd med färjan kl. 19:00.
Dag 6. Efter tidig frukost ombord på färjan börjar vår färd mot hemorterna. Vi gör stopp efter vägen för möjlighet att fika/äta. Beräknad hemkomsttid i Västerås ca 15:00.
​​​​​​​
copernicusmariakyrkanstenastutthofartushofsopot
Resefakta: 6 dagar

Datum 2017: 7/9
​​​​​​​
Hyttkategorier och priser 2017:

INSIDESHYTTER                                                

Enkelhytt + Enkelrum hotell             6 450 kr         
del i 2-bäddshytt comfort class       5 400 kr
del i 2-bäddshytt premium class     5 700 kr         
del i 4-bäddshytt premium class     5 300 kr      
 
UTSIDESHYTTER
del i 2-bäddshytt comfort class       5 500 kr
del i 2-bäddshytt premium class     5 900 kr
del i 4-bäddshytt premium class     5 450 kr
Panorama Class 2-bäddshytt           6 300 kr
Panorama Suite 2-bäddshytt            6 900 kr ​​​​​​​

Frivilligt avbeställningsskydd: 250 kr

I priset ingår: Bussresa t/r, färja Karlskrona - Gdynia t/r inkl. beställd hyttkategori, del i dubbelrum 3 nätter i Polen (det ingår enkelrum om man bokat enkelhytt på båten), 5 frukostar,
2 luncher (dag 2 och 4), 3 middagar (dag 2, 3 och 4) exkl. dryck, entréer/guidning enl. program samt svensktalande lokalguide 4 dagar.

>>Till bokning

Ullared 2 dagar

Följ med och shoppa i Ullared i 2 dagar för den ultimata shoppingupplevelsen.

Dag 1 Vi åker från våra hemorter tidig morgon och gör stopp efter vägen där det finns möjlighet att äta frukost.
Vi beräknas vara framme i 10-tiden.
Dagen är fri till shopping och vi bor sedan bekvämt på Hotellet i Ullared och Ni väljer själva när ni shoppat klart för dagen.

Dag 2 Frukost serveras på hotellet om ni så vill (till en kostnad av 60 kr). Utcheckning sker och sedan väntar en dag vid shoppingmekkat igen.
Bussen rullar hemåt i 14-tiden och vi stannar efter vägen där det finns möjlighet att äta middag.

kundvagnarvrigUllaredhjartahotellet
Resefakta: 2 dagar

Datum 2017: 28/9 (få platser kvar), 2/11
​​​​​​​
Pris: 1095 kr
Enkelrumstillägg: 495 kr
Valfritt tillägg frukostbuffé: 60 kr
Frivilligt avbeställningsskydd: 250 kr

I priset ingår: Bussresa t/r, del i dubbelrum
​1 natt  på Hotell Ullared.

>>Till bokning

Shoppingresa till Kiel

Välkomna att åka med på vår shoppingresa till Kiel i Tyskland. Där kan du handla till förmånliga priser på bl.a. CITTI Park.

Program
Dag 1. Vi reser från våra respektive hemorter enligt tidtabell för att åka ner till Göteborg, där vi stiger ombord på Stena Lines färja som går kl. 18.45 för vidare färd till Kiel. Under bussresan gör vi stopp med möjlighet att köpa mat och fika. På båten erbjuds Ni möjlighet till avkoppling i form av taxfreeshopping, middag i a lá carte-restaurangen eller varför inte prova den härliga all inclusive - buffén.

Dag 2. Vi anländer till Kiel kl. 09.15 och åker med vår buss direkt till CITTI Park, ett köpcenter med över 80 butiker förutom CITTI Markt, med sitt välsorterade sortiment av delikatesser och vin. Eftermiddagen är fri att flanera i Kiel på egen hand. Kl. 18.45 avgår färjan tillbaka till Sverige igen.

Dag 3. Vi anländer till Göteborg kl. 09.15. Beräknad ankomst till Västerås ca 16.00. Under resan stannar vi med möjlighet för mat och fika.

hemnen m stenabatstadsskyltcittitorg kiel
Resfakta: 3 dagar

Datum 2017: 26/10 (få platser kvar), 23/11

​Hyttkategorier och priser 2017:
(vid resa 23/11 2017 tillkommer 250 kr pp)

INSIDESHYTTER
Enkelhytt, 2 590 kr٭
del i 2-bäddshytt, 2 290 kr٭
del i 2-bäddshytt med överslaf, 1 940 kr٭
del i 3-bäddshytt, 2 020 kr٭
del i 4-bäddshytt, 1 940 kr٭

UTSIDESHYTTER
Enkelhytt, 2 990 kr٭
del i 2-bäddshytt, 2 490 kr٭
del i 2-bäddshytt med överslaf, 2 240 kr٭
del i 3-bäddshytt, 2 220 kr٭
del i 4-bäddshytt, 2 100 kr٭

٭ med reservation för prishöjningar

Frivilligt avbeställningsskydd: 250 kr​

I priset ingår: Bussresa t/r, färja t/r
Göteborg ​​​​​​​- Kiel inkl. beställd hyttkategori
​​​​​​​samt ​2 frukost ombord.

» Till bokning