Att angöra en brygga

Välkomna att följa med oss till Stockholm för en makalös kväll på natursköna Djurgården med den tokroliga föreställningen Att angöra en brygga - fylld med musik och underhållning.

I rollerna ser vi bland annat Sven Melander, Sonja Aldén och Lotta Ramel i en gladlynt och modig ensemble tillsammans med vår jazzkvartett. Välkomna ombord på läktarpråmen, för “nu sjutton” ska bryggan angöras!
Med stor entusiasm försöker en grupp ostyriga karaktärer spela in filmen på nytt. Trots skyhöga förväntningar och en överhängande risk för regn tar de sig an det omöjliga projektet. Precis som på 60-talet så uppstår en hel del problem. Gösta Ekman trillar och slår sig, Lars Ekborg inte kan segla och Monica Z är den enda som förstår Garbos obegripliga dialekt. Plötsligt dyker en grodman upp ur vattnet.. och vänta, var är stuntkvinnan?
”Att angöra en brygga – En flytande teaterupplevelse” är en nyskriven teater i Hasse och Tages lekfulla anda. Scenerna ur filmen tar spinn i en ny riktning i ett manus skrivet av Klas Abrahamsson. Monica Zetterlunds titellåt tolkas av Sonja Aldén och Lars Färnlöfs jazziga toner blandas med scenisk galenskap.
​​​​​​​
Vi äter 3-rätters meny på restaurang Ulla Winbladh innan föreställningen som börjar kl. 18:30. Föreställningen är ca 1,5 h och därefter återstår endast hemresan, vi beräknas vara åter i Västerås ca 22:00.


Varmt välkomna!

Påstigningsorter

Heby, Torget
Sala, Resecentrum
Västerås, Bussterminal​​​​​​​en

Enköping, Cirkle K (Salatullen)

Resfakta

Antal dagar: 1 dag 

Datum 2020: 15/8

Pris: 1450 kr
​​​​​​​
I priset ingår: Bussresan, musikalbiljett (mittläktare) samt
3-rätters middag (ej dryck).​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​Till bokning>>​​​​​​​

Meny

​​​​​​​Förrätt
 
Öjebyröra på smörstekt bröd, kräftstjärtar och västerbottenost smaksatt med akvavit och kummin.
Varmrätt
Grillad flankstek med sommarsallad, café de parissmör och pommes frites
Dessert
Smultronparfait med sommarbär