Ghost

DEN OSCARSBELÖNADE FILMEN - NU PÅ SCEN
Baserad på filmen med samma namn bygger musikalen GHOST på kärleken mellan New York paret Molly och Sam. På väg hem genom Brooklyn en sen kväll blir Molly och Sam plötsligt utsatta för ett rånförsök, där Sam blir skjuten till döds. Fångad mellan två världar försöker nu Sam förstå vad som hänt honom. Hans osynlighet för de levande gör att han snart upptäcker att mordet på honom inte var en slump, utan ett beställningsjobb för att komma åt hans plånbok. När han inser att plånboken fortfarande finns i Mollys ägor och nu sätter hennes liv i fara, måste Sam hitta något sätt att kommunicera från andra sidan.
 
Den Oscarsvinnande kärlekshistorien i 90-talsfilmen, med Patrick Swayze och Demi Moore i huvudrollerna, lämnar få människor oberörda. Med låten ”Unchained Melody” från filmens ikoniska drej-scen som grund har Dave Stewart från Eurythmics tillsammans med Glenn Ballard skapat en samling fantastiska låtar som spelar på samma känslosträngar som den rörande historien. Med karaktären Oda Maes komiska touch och med häpnadsväckande illusioner av internationella mått, levererar GHOST en musikalupplevelse om odödlig kärlek som verkligen är - som från en annan värld.
 
Den svenska versionen tar den skönsjungande duon Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis tillbaka till China Teaterns scen - denna gång förstärka med en av Danmarks absolut starkaste sångröster - Maria Lucia Heiberg Rosenberg. Allt toppat med en av Sveriges bästa soulröster - Gladys Del Pilar Bergh i den komiska rollen som Oda Mae Brown.
 
Föreställningen börjar kl. 15:00 och är ca 2,5 timmar inkl. paus. Vi äter 3-rätters middag på Haga Forum Restaurang & Konferens efter föreställningen och därefter väntar hemresan. Vi beräknas vara åter i Västerås ca 22:30.

Påstigningsorter

Heby, Torget
Sala, Resecentrum

Västerås, Bussterminal​​​​​​​

Resfakta

Antal dagar: 1 dag 

Datum 2018: 10/11

Pris: 1550 kr

I priset ingår: Bussresan, biljett (kat. B Parkett) samt 
​​​​​​​3-rätters middag (ej dryck).

​Till bokning>>​​​​​​​

Meny
Förrätt:
Västerbottenpaj med sallad, örtcéme och rom

Varmrätt:
Ångad regnbåge med gräslökssmörsås, poatatispuré och dill

Dessert:
Kladdkaka med vispad grädde och rårörda hallon samt kaffe/te

Bordsvatten ingår, övrig dryck beställes och betalas på plats.