Häxorna i Eastwick

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna.
År 2000 hade musikalversionen världspremiär i London på anrika Theatre Drury Lane, då med Peter Jöback i rollen som den unge pojken Michael. Nu tar Jöback i rollen som Darryl, musikalen till Cirkus i Stockholm tillsammans med några av Sveriges bästa skådespelare och artister.
 
Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi. Medverkar gör förutom Peter Jöback också välkända ansikten som Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester. Musikalen Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh, som står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler.
 
Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar??
 
Vi äter 2-rätters teatersupé i Cirkus restaurang innan föreställningen. OBS! Nytt är att man väljer kött, fisk eller vegetariskt alternativ redan vid sin bokning.

Föreställningen börjar 15:00 och är ca 2,5 h. inkl. paus.
Efter föreställningen väntar hemresan och vi beräknas vara åter i Västerås ca 19:30.

Varmt välkomna!

Påstigningsorter

Heby, Torget
Sala, Resecentrum
Västerås, Bussterminal​​​​​​​en

Enköping, Cirkle K (Salatullen)

Resfakta

Antal dagar: 1 dag 

Datum 2019: 23/11 (fullbokad)

Pris: 1790 kr (1690 kr vid vegetarisk meny)
​​​​​​​
I priset ingår: Bussresan, musikalbiljett (kat. A parkett) samt 2 - rätters teatersupé (ej dryck).​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​Till bokning>>​​​​​​​

Välj Er meny bland nedanstående alternativ vid bokning:

2-RÄTTERS MENY FISK

Förrätt: Cirkus hemgjorda Skagenröra på kavring
Varmrätt: Bakad röding med gremolata, gulbetor, matjessill och marconamandlar
 
2-RÄTTERS MENY KÖTT
Förrätt: Cirkus hemgjorda Skagenröra på kavring
Varmrätt:  Rödvinsbräserad oxkind med västerbottenspuré, stekt lök och saltgurka
 
2-RÄTTERS MENY VEGETARISK
Säsongens vegetariska förrätt och varmrätt