Häxorna i Eastwick

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna.
År 2000 hade musikalversionen världspremiär i London på anrika Theatre Drury Lane, då med Peter Jöback i rollen som den unge pojken Michael. Nu tar Jöback i rollen som Darryl, musikalen till Cirkus i Stockholm tillsammans med några av Sveriges bästa skådespelare och artister.
 
Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi. Medverkar gör förutom Peter Jöback också välkända ansikten som Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester. Musikalen Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh, som står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler.
 
Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar??
​​​​​​​
 
28/3 2020
Föreställningen börjar 15:00 och är ca 2,5 h. inkl. paus.
Efter föreställningen äter vi 3-rätters middag på Järva krog, därefter väntar hemresan. Vi beräknas vara åter i Västerås ca 21:00.


Varmt välkomna!

Påstigningsorter

Heby, Torget
Sala, Resecentrum
Västerås, Bussterminal​​​​​​​en

Enköping, Cirkle K (Salatullen)

Resfakta

Antal dagar: 1 dag 

Datum 2019: 23/11 (fullbokad)
Datum 2020: 28/3

Pris: 1690 kr
​​​​​​​
I priset ingår: Bussresan, musikalbiljett (mittläktare) samt
3-rätters middag (ej dryck).​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​Till bokning>>​​​​​​​

Meny 28/3
Förrätt: Kantarellsoppa med bacon och parmesanchips.

Varmrätt: Torskrygg med romescosås, friterad aubergine, fänkålssallad, kokt potatis.

Efterrätt: Järvas paj med mynta- och vaniljsås samt kaffe/te.


Bordvatten ingår till maten, övrig dryck beställs och betalas av  var och en på plats.