Mamma Mia The Party!

VÄLKOMMEN TILL FESTEN SOM ALDRIG TAR SLUT

Först kom musikalen. Sen kom filmen. V partyt! Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! THE PARTY börjar.
En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo. Resten är upp till dig. För ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Men en sak är säker – räkna med en riktig summer night city. På Nikos Taverna är det alltid grekisk högsommar, oavsett årstid. Redo att bli en del av historien? Opa!!
 
Eftermiddagsparty
Insläpp från kl. 13:00, då det bjuds på välkomstdrink och
ca 13:45 startar showen som pågår i ca 4 timmar.
Väl på plats väntar en läcker trerätters medelhavbuffé med fisk, lamm, karré och härliga tillbehör. Du väljer det du vill ha vid bordet och självklart sitter du och vännerna i ditt sällskap samlade. Dryck beställer ni separat under kvällen.  Hemresa kl. 18:00 då partyt är över. Vi beräknas vara åter i Västerås ca 19:45 och Sala 20:30.

Påstigningsorter

Heby, Torget
Sala, Resecentrum

Västerås, Bussterminal​​​​​​​en

Resfakta

Antal dagar: 1 dag 

Datum 2018: 24/11

Pris: 1700 kr

I priset ingår: Bussresan, showbiljett, välkomstdrink,
3-rätters medelhavsmeny (ej dryck) samt garderob.

​​​​​​​Till bokning>>​​​​​​​

Meny
Trerätters medelhavbuffé med fisk, lamm, karré och massor av härliga tillbehör.
Du väljer själv det du vill ha att äta på plats vid bordet.
Dryck beställer ni separat under kvällen. 


Meddela ev. allergier eller specialkost i samband med din bokning så ordnar vi detta.