Rain Man

Publiksuccén Rain Man är tillbaka, en generös tidsresa direkt in i 80-talet med delvis ny ensemble och på anrika Oscarsteatern. Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise i huvudrollerna.
Virtuoserna Jonas Karlsson och Robert Gustafsson spelar givetvis huvudrollerna igen men nu tillsammans med stjärnor som Sophia Ledarp, Lars Väringer med flera. Denna underbara och hjärtevärmande föreställning har premiär den 25 september.
 
Charlie Babbitt (Jonas Karlsson) är en samvetslös streber, en bilhandlare som är snabb i käften och ständigt på jakt efter pengar. Han har under sitt vuxna liv hankat sig fram under mer eller mindre tveksamma omständigheter. När han nås av beskedet att hans förmögne far avlidit ser han en chans att komma ur sin skuldfälla. Glädjen blir dock kortvarig när han får veta att fadern testamenterat alla sina pengar till en för Charlie okänd bror Raymond Babbitt (Robert Gustafsson), som dessutom står under en förvaltare. Brodern bor på ett behandlingshem och är autistisk. Hans vardag består av strikta rutiner och ritualer då han är livrädd för alla förändringar och det som är nytt. Raymond besitter, som vissa med autism, savant-egenskaper dvs. hans hjärna bearbetar information som en kraftfull dator. Charlies iver att komma över pengarna gör att han rövar bort brodern och tar med honom på en resa till Las Vegas för att länsa kassorna på Casinon, med hjälp av Raymonds unika egenskaper!
Under resans gång lär Charlie känna sin bror mer och mer, även om det blir både strapatsrikt och äventyrligt på många plan så växer sig kärleken stark mellan dem i denna feelgood-föreställning.
 
Föreställningen börjar 15:30, och är ca 2,5 h. lång inkl. paus. Vi äter 3-rätters middag på Järva krog efter föreställningen. Därefter väntar hemresan och vi beräknas vara åter i Västerås ca 21:30

Påstigningsorter

Heby, Torget
Sala, Resecentrum

Västerås, Bussterminal​​​​​​​en
Enköping, Cirkle K (Salatullen)

Resfakta

Antal dagar: 1 dag 

Datum 2020: 21/11

Pris: 1450 kr
​​​​​​​
I priset ingår: Bussresan, musikalbiljett (kat. A parkett) samt 3-rätters middag.
​​​​​​​
​​​​​​​Till bokning>>​​​​​​​

Meny - ej fastställd

Förrätt, Varmrätt och Efterrätt


Bordvatten ingår till maten, övrig dryck beställs och betalas av  var och en på plats.