Tootsie

Hösten 2022 har musikalen Tootsie premiär på Oscarseatern i Stockholm. Musikalkomedin hade premiär på Broadway 2019 och skaparna belönades med en Tony Award för sina lysande texter, i den svenska versionen översatta av välrenommerade Calle Norlén i samarbete med Edward af Sillén.
Drygt två timmars storslagen underhållning utlovas, där vältajmad dialog och träffsäker situationskomik garanterat lockar till många skratt.
 
Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorseys (Robert Gustafsson) kämpar för ett break som musikalstjärna på Broadway. Michael har talang men saknar hyfs (och självinsikt) vilket ger honom ett välförtjänt dåligt rykte. Efter att ha skällt ut och klagat på allt och alla får han förklarat från sin agent att han bränt alla sina chanser till att någonsin nå sin dröm. Ingen kommer anställa honom!!!
Ur desperation, och den bekanta känslan av att alla andra har fel, föds Michaels kvinnliga alterego Dorothy Michaels. Genombrottet är ett faktum. Men med framgången kommer utmaningar och att utge sig för att vara kvinna visar sig vara allt annat än okomplicerat.
 
Den generösa och tempofyllda musikalkomedin bjuder förutom Robert Gustafsson på en rollista med bl. a.
Ola Forssmed, Sussie Eriksson, Linda Olsson, Andreas Nilsson och Norges komedienne nr1 Hege Schøyen. Ackompanjerade av stor orkester och dansensemble.
 
28/10
Vi äter 2-rätters middag på restaurang innan föreställningen som börjar 19:30, och är ca 2,5 h. lång inkl. paus. Därefter väntar hemresan, vi beräknas vara åter i Västerås 23:30.

12/11
Föreställningen börjar 15:00, och är ca 2,5 h. lång inkl. paus. Vi äter därefter 3-rätters middag på restaurang. Slutligen återstår hemresan och vi beräknas vara åter i Västerås 21:30.

Påstigningsorter

Heby, Torget
Sala, Resecentrum

Västerås, Bussterminal​​​​​​​en
Enköping, Cirkle K (Salatullen)

Resfakta
Antal dagar: 1 dag

Datum 2022: 28 oktober (OBS! fredag)

Pris: 1650 kr​​​​​​​
I priset ingår: Bussresan, musikalbiljett (kat. A parkett)
samt 2-rätters middag (ej dryck)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~​​​​​​​
Datum 2022: 12 november

Pris: 1790 kr​​​​​​​
I priset ingår: Bussresan, musikalbiljett (kat. A parkett)
​​​​​​​samt 3-rätters middag (ej dryck)

​​​​​​​Till bokning>>​​​​​​​

Meny - ej fastställd

Bordvatten ingår till maten, övrig dryck beställs och betalas av  var och en på plats.